Atlas mundial de cocina y gastronomía : (Rexistro nro. 838427)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00840nam a2200217 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 090116s2008 sp 000 0 spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M. 36660-2008
ISBN
ISBN 9788446024194
CDU
CDU 641.5
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Fumey, Gilles,
-- 73692
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Atlas mundial de cocina y gastronomía :
Resto do título una geografía gastronómica /
Autores Gilles Fumey y Olivier Etcheverria ; prólogo de Jean-Robert Pitte ; epílogo de Michel Bras ; cartografía de Madeleine Benoît-Guyod.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid :
Editorial Akal,
Data de publicación D.L. 2008.
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 79 páxinas :
Outras características físicas ilustracións ;
Dimensións 24 cm.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentación
-- 96936
Subdivisión xeral COMER, COMER
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia PRIMEIRASA LECTRAS
-- 73693
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Etcheverria, Olivier.
-- 73694
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Pitte, Jean-Robert,
-- 73695
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Bras, Michel,
-- 73696
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Benoît-Guyod, Madeleine.
-- 73697
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública
          IES Celanova Celso Emilio Ferreiro IES Celanova Celso Emilio Ferreiro Sala préstamo 2022-10-28 FONDOS PLAMBE 641 atl 641 GIL atl OED004000030110 2022-10-28 1 Prestable PRIMEIRAS LECTURAS